INSPIRERA

Stryp rastlösheten för en stund.. och låt kreativiteten gå lös.

Fisksoppa 16 december 2010

Filed under: Tilllaga — Camilla @ 00:21

Det du behöver:

 Vit fisk,

lax,

kräftstjärtar,

creme fraiche,

purjolök,

chili,

parmesan,

basilika,

buljongtärning,

tomater,

flingsalt och peppar.

TO DO:

Mixa skållade och skalade tomater, tillsammans med dill eller basilika och chili. Salt och peppar.

Rör ihop mixen med creme fraiche.

Fräs på purjolök i olja, höll över soppan. Låt koka upp. Låt sedan sjuda på låg värme. Släng i en buljongtärning (ex grönsaksbuljong).

Tärna lax och vit fisk. Lägg i kastrullen. Ta bort ifrån värmen och låt fisken bli klar av soppans värme.

Avsluta med kräftstjärtarna. En klick creme fraich och riven parmesan.

Klar att ätas!

 

Lämna en kommentar