INSPIRERA

Stryp rastlösheten för en stund.. och låt kreativiteten gå lös.

Fläskfilé i tomatsås. 16 december 2010

Filed under: Tilllaga — Camilla @ 00:37

Det du behöver:

Fläskfilé

Svarta oliver

Minimajs

Passerad tomat

Champinjoner

Vitlök

Gul lök

Spansk peppar

Pinjenötter

Ris

TO DO:

Stek fläskfilén så den får yta. Krydda med örtsalt och peppar.

Häll de passerade tomaterna i en glasform. Klyfta den gula löken i stora bitar, skär grönsakerna och den spanska pepparen.

Strö över allt i glasformen tillsammans med oliverna.

Skiva fläskfilén och lägg överst i formen.

Låt ligga i ugn på svag värme tills köttet är lagom genomstekt.

Stö över pinjenötterna och grilla nån minut för fin färg.

Koka ris.

Vojla. Gryta med ris!

 

Lämna en kommentar